Bredballe Gruppe

Bredballe Gruppe

– Vi springer over hvor gærdet er højest!

Junior ledere

Leif Tarri
26 13 94 23

Jeg startede primært som ulveassistent, fordi min ældste søn gik til spejder. Han var og er meget glad for det og har haft mange dejlige oplevelser med spejderlivet. Derfor ville jeg gerne bidrage til spejdergruppen.Jeg har aldrig selv været spejder, så jeg vidste ikke helt, hvad jeg gik ind til. Jeg har imidlertid oplevet et fantastisk fællesskab og nogle utroligt dejlige mennesker, der også kan lide at lave sjove og skøre aktiviteter sammen med børnene. Det er jo altid sjovt at lave mad over bål eller bygge en bro over åen eller se på stjernetegn eller.….For mig er fællesskabet det bedste ved at være spejder. Både fællesskabet med de andre voksne, men også fællesskabet med børnene, hvor det er skønt at se glæden i deres øjne, når de har bundet et råbåndsknob, tændt et bål eller bygget en bro over åen.

   Henrik Lüders 

23 25 42 91

  Morten D. Sørensen
40 62 10 20
     

 Alexander Nymark

25 61 51 26

Er pt. i Livgarden indtil 2021

I 2013 startede jeg selv som spejder i Bredballe gruppe. Jeg fandt ud af at være spejder er tusind gange federe end så mange andre ting man kan gå til i sin fritid.

Jeg fandt ud af i 2016 at når man er med til at danne og uddanne andre unge, som brænder for det samme som en selv, vokser man også personligt. Hvergang der er spejder er det en fornøjelse for mig at være med til at lærer de unge og børne hvordan man kan udfolde sig og arbejde kreativt i fællesskab. 

 

 

 

 Christian Holm Rasmussen

 

29 48 58 27