Bredballe Gruppe

Vi springer over hvor gærdet er højest!

Hvem er vi?

Her finder du en kort præsentation af grupperådet, Grøn Sagen og de administrative kræfter bag Bredballes spejdergruppe. Hvis du har spørgsmål, kommentarer eller forslag til forbedringer i spejdergruppen, er du velkommen til at kontakte en af os.

Helene Hougaard

Grupperådsformand

Jeg er mor til Hans Christian, der er ulv og har været spejder de sidste 3 år samt Aksel, der er i gang med sit første år som bæver. Desuden er jeg gift med Leif, der er ulveassistent.

Jeg har været med i grupperådet siden 2014 og blev grupperådsformand i 2016. Jeg stillede op, da jeg gerne ville støtte op om spejderarbejdet, har dog erfaret, at en kæmpe sidegevinst er, at jeg møder nogle sjove og spændende mennesker. Sammen med Lise Buhl er jeg tovholder på forberedelserne til 50 års jubilæet i 2016.

Bendix Christensen

Kasserer

Jeg har aldrig selv været spejder, men min datter Tanja har været spejder siden hun var ni år, senest som hjælpeleder hos Bæverne. I dag er hun voksen og studerer i København, men har fortsat tilknytning til Bredballe Gruppen.

I alle årene hvor Tanja har været aktiv, har vi forældre fulgt med i alle de spændende aktiviteter, som Bredballe Gruppen har tilbudt. Med meget stor fornøjelse har vi deltaget i de årlige familieture, hvor der har været lejlighed til at lære både spejdere, ledere og grupperådets medlemmer nærmere at kende. Det har været en stor fornøjelse at lære så engagerede og umiddelbart venlige mennesker at kende. Så da jeg i foråret 2016 blev spurgt om jeg kunne tænke mig at komme ind i grupperådet, var jeg ikke det mindste i tvivl.

Min opgave i Bredballe Gruppen er at være kasserer for gruppen. Det er en meget spændende opgave, der giver indblik i alle de mange områder, gruppen beskæftiger sig med.

Ib Stengaard
  Kristian Søholm
Jeg har været medlem i grupperådet siden 2002 og fungeret grupperådsformand fra 2013-2015. Ved siden af deltager jeg også i Julemarked. Min kone Else-Marie er meget aktiv i Julemarked gennem flere år. Børn: Henrik, aktiv senior spejder. Daniel, seniorleder indtil sommeren 2015 og Charlotte, som var spejder frem til 2013. Det har været rigtig spændende at deltage i planlægningen og den aktive udførelse af vores arrangementer såsom familieweekend, nytårsparade, samt at være med til at lægge rammerne for vores mange spejdere og spejderleder. Det er rigtig godt, når man kan se, at vores arbejde i grupperådet gør en forskel for vores mange aktive spejdere og deres familie. Som familie giver spejderlivet os rigtig mange sjove og gode oplevelser. Det kan kun anbefales at deltage.
 no-profile-pic-img

Lise Buhl

Medlemskoordinator

Jeg er mor til Line som er Ulv og spejder på 3.år. Samt Maja der lige er startet som bæver. Derudover er jeg gift med Lars som er leder ved Tropspejderne. Jeg har selv været spejder og spejderleder, dels i Givskud og her i Bredballe. Dette gør at jeg selv har oplevet spejderglæden og ønsker at være med til at give det videre til vores spejdere og ledere i gruppen. Derfor har jeg været med i Grupperådet siden 2014. Sammen med Helene Hougaard er jeg tovholder på forberedelserne til gruppens 50 års jubilæum i år.

Jeg er medlemskoordinator i gruppen. Det vil sige, at det mig, som du skal kontakte, hvis du har adresseændringer, du skal på efterskole, eller du ønsker at melde dig ud af gruppen.

Jens Peter Ø. Knudsen