Bredballe Gruppe

Bredballe Gruppe

Vi springer over hvor gærdet er højest!

Ulve ledere

 no-profile-pic-img  Leif Tarri
26 13 94 23

Jeg startede primært som ulveassistent, fordi min ældste søn gik til spejder. Han var og er meget glad for det og har haft mange dejlige oplevelser med spejderlivet. Derfor ville jeg gerne bidrage til spejdergruppen.

Jeg har aldrig selv været spejder, så jeg vidste ikke helt, hvad jeg gik ind til. Jeg har imidlertid oplevet et fantastisk fællesskab og nogle utroligt dejlige mennesker, der også kan lide at lave sjove og skøre aktiviteter sammen med børnene. Det er jo altid sjovt at lave mad over bål eller bygge en bro over åen eller se på stjernetegn eller.….

For mig er fællesskabet det bedste ved at være spejder. Både fællesskabet med de andre voksne, men også fællesskabet med børnene, hvor det er skønt at se glæden i deres øjne, når de har bundet et råbåndsknob, tændt et bål eller bygget en bro over åen.

 

 Niels Knuzen

53 58 86 78

Jeg er spejder, fordi min ældste søn startede op, og så var fruen lige pludselig spejderleder og wupti wapti, så stod jeg i den grønne skjorte. Jeg kan godt lide at arbejde med børnene og se deres udvikling og elsker at se dem tage ansvar for sig selv og hinanden.

At gå til spejder er ikke at hænge i træerne eller løbe rundt og puffe til hinanden med tidens rytmer i fri leg ved åen, men at få børnene til at arbejde sammen, at være kreative sammen. Udfordringerne stiger med alderen og jo ældre de bliver, jo mere ansvar bliver de tilskyndet til at tage for sig selv, som for hinanden. Og her er det godt at se en knøs eller tøs på 10 år, der går ind og tager kommandoen over 6 andre børn og får dem til at udføre en opgave som gruppe.

Eller når en spejder kommer over til en, fordi de vil have hjælp og bliver hjulpet af en af de andre. For erkendelsen af at skulle række hånden ud til andre for at få løst en opgave er nødvendig, og når den så bliver grebet af en af de andre spejdere, så er det bare fedt at være spejderleder. Jeg er naturligvis lidt pyroman, ligesom alle de andre og elsker at bage et godt brød over bål. Herforuden er en weekendtur i shelter med en fiskestang sukker for min sjæl 🙂

Jeg har fungeret som spejderassistent og leder i de ugentlige tirsdagsmøder, og her foruden er jeg knyttet til juletræssalget og husudvalget. Vi er mange forskellige i ledergruppen og vi nyder

   Janni Gotfredsen
   Nadia M. Kristiansen
   Alexander Nymark
   Jens V. F. Thomsen
 

 Kristian Appel

52 34 25 76
Seniorleder og gruppeleder
Jeg er spejderleder, fordi jeg kan lide fællesskabet. Jeg kan lide den måde, vi gør tingene på (learning by doing), og jeg kan stå inde for det, vi arbejder på: fysisk, intellektuel, social, følelsesmæssig og åndelig udvikling. Det er dejligt at se, hvordan de unge mennesker udvikler sig til selvstændige og ansvarlige patruljeledere og assistenter, som ikke er bange for at lede andre. Nå ja, så er det da også sjovt selv at have fingrene i tovværk, ild, natur og alt det andet, som jeg ikke møder på jobbet.

 no-profile-pic-img  Jan Iburg