Bredballe Gruppe

Bredballe Gruppe

Vi springer over hvor gærdet er højest!

Ulve ledere

 no-profile-pic-img  Leif Tarri
26 13 94 23

Jeg startede primært som ulveassistent, fordi min ældste søn gik til spejder. Han var og er meget glad for det og har haft mange dejlige oplevelser med spejderlivet. Derfor ville jeg gerne bidrage til spejdergruppen.Jeg har aldrig selv været spejder, så jeg vidste ikke helt, hvad jeg gik ind til. Jeg har imidlertid oplevet et fantastisk fællesskab og nogle utroligt dejlige mennesker, der også kan lide at lave sjove og skøre aktiviteter sammen med børnene. Det er jo altid sjovt at lave mad over bål eller bygge en bro over åen eller se på stjernetegn eller.….For mig er fællesskabet det bedste ved at være spejder. Både fællesskabet med de andre voksne, men også fællesskabet med børnene, hvor det er skønt at se glæden i deres øjne, når de har bundet et råbåndsknob, tændt et bål eller bygget en bro over åen.

   Alexander Nymark
25 61 51 26

 

  Brian Ahlmann
41 99 12 29
  Jens Peter Ø. Knudsen
  Morten D. Sørensen
40 62 10 20
 

René Stig Jacobsen

29 13 47 31

Jeg er far til Mathias, der er spejder hos Bæverne. Jeg har aldrig selv været spejder, men faldt for spejderlivet efter en spejderlejr i foråret 2017 og meldte mig herefter som spejderassistent. Jeg meldte mig for at støtte op om alt det fantastiske som spejderlivet og spejderlederne tilbyder vores børn og naturligvis også for at få endnu flere dejlige spejderoplevelser sammen med min søn.

Oplevelsen af fællesskab krydret med vigtig læring og masser af sjove oplevelser gør det til en sand fornøjelse at være en del af spejderlivet.