Bredballe Gruppe

Bredballe Gruppe

KFUM Spejderne Bredballe Hvem, Hvad og Hvor

Juletræssalget $$$

Juletræssalget er en aktivitet der har kørt siden start 1990’erne og det er en aktivitet, der giver gruppen et godt økonomisk boost på 1/3 af spejderbudgettet. Det gør at vi kan sende vores spejdere på kurser og lejre år efter år. Desuden er det en aktivitet der er med til at gøre os synlige i Bredballe og som vores spejdere elsker at deltage i. Kan en spejder sælge et juletræ som 10 årig kan han/hun sælge en god ide eller et projekt. At sælge er en færdighed på lige fod med knob, pionering, bål og skumfidusser.

I de seneste år har vi haft en god og stigende indtjening på vores juletræssalg og denne tendens håber vi varer ved. Så længe vi har en god indtjening ved denne aktivitet kan vi i gruppen tillade os at sende vores spejdere afsted på kurser uden egenbetaling. Desuden går en del af overskuddet også som bidrag til sommerlejre for børnene.

Overskuddet pr år 2006 – 2023 Har heldigvis en stigende tendens.

I 2023 har vi haft det største overskud nogensinden. Det er på 89.826 Kr og det på trods af at vi dette år også købte en campingvogn. I 2010 havde vi den største omsætning på 179.555 Kr.

På linket herunder kan du booke dig på de vagter og opsætning/ oprydning, der er planlagt for årets juletræssalg.

http://bredballegruppe.memberlink.dk

Ved opsætning af pladsen skal der campingvogn op, der skal pioneres et raftehegn op, der skal sættes lyskæder op, træer skal fragtes op til pladsen og træerne skal pakkes ud og sættes i de cementfødder vi bruger til at opstille træerne i.

Ved en salgsvagt kan du gå rundt og vise kunderne de træer vi har. Hvis der er blevet solgt mange må du/i gerne pakke nogle flere ud af nettene og stille dem op så kunderne hele tiden har mange træer at vælge imellem.

Herunder kan du se vagtplanen for årets juletræssalg.