Bredballe Gruppe

Bredballe Gruppe

KFUM Spejderne Bredballe Hvem, Hvad og Hvor

Vork Familielejr

Vork familielejr – nu med glamping mulighed

Hvert år i slut september/ start Oktober tager vi afsted til Vork bakker, så sæt allerede nu et KÆMPE kryds i familie kalenderen. I FDF hytten i Vork er der plads til 100 overnattende gæster med små 4 og 6 mands værelser med eget bad og toilet, så der er rig mulighed for også at have søskende med. Ulve og bæverne sover på loftet, mens junior sover i shelteret.

Hvis I er friske, så er der også mulighed for at overnatte i et af vores glamping telte, der bliver slået op et stenkast eller to fra toiletterne inde i gården, husk selv at medbringe sovepose og liggeunderlag. Der er også mulighed for selv at medbringe eget telt.

Vi mødes frokosttid lørdag, hvor man bliver indkvarteret, og så er der frokost med efterfølgende spejderløb om eftermiddagen. Der er også informationsmøde for forældre sidst på eftermiddagen hvor vi fortæller om de events der sker i løbet af spejderåret.

Aftenen går med underholdning ved spejderne, diverse informationer og når det bliver mørkt, venter det sagnomspundne natløb

Eftermiddagsløbet blev i 2023 arrangeret som en kamp mod alle med melbolde:

Efter løbet går de mindre spejdere til ro, de større trækker sig ned i shelterne, mens de voksne hygger med ost og vin.

Søndagen starter med morgenmad og herefter er der en aktivitet for de unge, mens de voksne gør rent.

Vi plejer at have en helt fantastisk hyggelig weekend for både børn og voksne. Vi håber, vi ser så mange af jer som muligt.