Bredballe Gruppe

Bredballe Gruppe

Vi springer over hvor gærdet er højest!

Bæver ledere

 

Majbritt Fredgaard

61 94 05 98

  Trine Thorsen
  Susanne Hermann
42 18 04 89
Som ung var jeg KFUK spejder i Odense i 10 år. Det var her jeg blev bidt af spejderlivet.Vores familie blev grebet af spejderlivet ved KFUM-spejderne i Bredballe, da min søn Mikkel startede som bæver og senere blev ulv, junior og trop spejder: I dag er han stoppet, da han måtte prioritere sine fritidsaktiviteter, men han mødes stadigvæk med flere af spejderkammeraterne og er selvfølgelig med på familieweekend og til nytårsparade og sommerfest. Min datter Carina startede som tropspejder og er i dag seniorspejder, hun rykker snart op til rover. Hun hjælper til som leder ved trop spejderne.

Jeg startede selv som spejderleder i Bredballe gruppe i 2009. Først som juniorleder derefter som gruppeleder og ulveleder. I dag er jeg ulveleder og med i 50 års jubilæumsgruppen.

Jeg er spejder, fordi jeg elsker spejderaktiviteter og kan lide at se spejderne udvikle sig og have det sjovt. Det at være en del af en spejdergruppe giver både noget til det sociale liv og krop og sjæl. Jeg er vild med spejderuniverset, hvor de fysiske rammer er naturen, spejderhytten og det fede grej vi har. Desuden betyder det noget for mig at være socialt ansvarlig og med i et meningsfuldt fællesskab, det giver mig energi og glæde.

  Jens Peter Knudsen
 

 René Stig Jacobsen

29 13 47 31

Jeg er far til Mathias, der er spejder hos Bæverne. Jeg har aldrig selv været spejder, men faldt for spejderlivet efter en spejderlejr i foråret 2017 og meldte mig herefter som spejderassistent. Jeg meldte mig for at støtte op om alt det fantastiske som spejderlivet og spejderlederne tilbyder vores børn og naturligvis også for at få endnu flere dejlige spejderoplevelser sammen med min søn.

Oplevelsen af fællesskab krydret med vigtig læring og masser af sjove oplevelser gør det til en sand fornøjelse at være en del af spejderlivet.

  Gitte Kvelland
  Viola Oxlund